Adnan MEHDI mi?

Adanan hocayı bir zamanlar içeri almışlardı. İçeri aldıranda masonlardı.Gerekceside “Yahudilik ve Masonluk” adlı kitabı piyasaya sürmesidir. Bu kitabın yazarı Harun Yahya diye gecer. Yani adnan hoca yazmış güya. Ancak yazarının Aiberg olduğunu biz biliyoruz. Adnan hoca yazdırmıştır sadece.

Ve adnan’ı içeri alan da o zaman ki, X dır. X ‘de masondur. Masonlar adamları X e  aldırtmışlardır. O zamanlar tantan şöyle demişti; ” Bunlar pkk’dan daha tehlikeli” tantanın gerekcesi buydu. Bugün ise adnan içeri alınmasını Ergenekon’culara bağlıyor. “Beni ergenekoncular içeri aldılar” diyor.Tutturmuş Mehdi gelecek, Mehdi geldi. Ve Mehdi hakkında bilgiler veriyor. Verdiği bilgilerin %99’u yanlış ve uyduruk bilgiler. Mehdi geldiğinde mehdinin en büyük düşmanı süfyanistler olacak. Süfyanistler kimdir? Süfyanizm nedir? Ebu süfyan oğlu muaviye oğlu yezid. İşte baba ve oğul ve torunun kurduğu sistem süfyanizimdir.Hangi ülkeler süfyanizmi uygulamışlardır? emeviler ve abbasiler ve osmanlı ve çağımızdaki araplar ve arapçılar halen süfyanizmi uygulamaktadırlar. Bugünkü TC hükümeti de süfyanizmi uygulamaktadır. Kimler eliyle yerleştirilmek istenmektedir? feytullah gül ve tayyip ve arınç ve diğer alt taifedekiler. İslam ve Müslüman olmak ile hiç bir ilgisi yoktur bu süfyanizmin. adnan ‘da bu alt taifeden olarak süfyanizme yada yezidiliğe hizmet ediyor. Mehdi peygamber soyundan olacakmış mış. Yahu siz peyganberin soyunun kesik olduğunu bilmiyormusunuz? Yezidin peygamber soyunu hiç bir gen kalmadan katlettiğini bilmiyormusunuz? Şimdi nasıl oluyor da peygamber soyundan oluyor. Bile bile yalan konuşuyorsunuz.

Peki biz söyleyelim Mehdi alman olacak. Allah mazlumları-dürüst insanları a’rabüler’in(araplar ve arapcı zihniyet) küfürlerinden ve nifaklarından korusun. (Tevbe 97. ayete göre). Adnanın da feytonun daiçlerinde Mehdi olmak tutkusu var ama maalesef Mehdi olamadan ölüp gidecekler.Milyonlarca insanı kandırmış olarak ölüp gidecekler… haa şunuda ilave edeyim ; yok sırrını açıklamış mış. Bozacının şahidi şıracı..

About tkmb2247

TURKIYE NIN KURTULUSU ICIN MUCADELE BIRLIGI
Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2 Responses to Adnan MEHDI mi?

  1. umi gul dedi ki:

    kevser süresini oku, kimin soyu kesilmiş YÜCE ALLAHtan dinle.. yazık bunları nereden alıyorsunuz.

  2. tkmb2247 dedi ki:

    Bahsedilen erkek soyu

Yorum bırakın